Etiketter

söndag 27 oktober 2013

Fläskfilé med chili, kokosmjölk och nudlar

4 port

Fläskfilé600,0gram 
Minimajs200,0gram 
Purjolök0,5styck 
Lime1,0styck 
Kokosmjölk4,0dl 
Glasnudlar120,0gram















Tillagning (50 min )

  1. Tärna chili. Strimla purjolök. Riv skal på lime och pressa juicen.
  2. Koka upp alla ingredienser utom nudlar, purjolök och fläskfilé. Lägg i fläskfilé. Sjud sakta tills den är klar (70°C).
  3. Tag upp fläskfilén. Smaka upp om buljongen behöver salt, peppar eller lite mer chili. Lägg i nudlar och purjolöken. Låt stå i 5-10 minuter.
  4. Tranchera (skär upp) fläskfilén. Servera med nudlarna.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar