Etiketter
- asiatiskt (11)
- Bakverk (65)
- bloggtips (2)
- Bröd (20)
- Choklad (23)
- Efterrätter (37)
- Fisk (37)
- Fläskkött (18)
- Frukost (4)
- förrätt (3)
- Godis (8)
- grytor (4)
- grönsaker (1)
- husmanskost (1)
- Indiskt (2)
- Jul (1)
- Kakor (10)
- kalla såser (14)
- Kassler (2)
- Kyckling (33)
- Köttfärsrätter (13)
- Lamm (1)
- LCHF (1)
- Länkar (1)
- mexikanskt (4)
- mjuka kakor (9)
- nötkött (16)
- Ost (6)
- Paj (9)
- Pasta (15)
- Potatis (5)
- Röror (6)
- sallad (2)
- Skaldjur (25)
- Soppa (23)
- Svamp (3)
- Varma såser (5)
- Vegetariskt (24)
- Vilt (2)
- Äggrätter (5)
- Övrigt (23)
lördag 31 maj 2014
Pasta med sparris och bacon
Allas veckotidning nummer 23!
280 g pasta penne
2 pkt bacon a 140 g
250 g grön sparris
2 dl lätt creme fraiche
2 dl riven parmesan eller annan lagrad ost
Koka pastan
Stek baconskivorna
Dela sparrisen i bitar och låt dem koka ca 4 min i pastavattnet.
Häll av vattnet och blanda pastan med creme fraiche och parmesan
Servera med baconet strött över.
- Eftersom vi är förtjust i bacon och sparris och pasta så testar vi och njuter av denna enkla pastarätt ihop med ett glas rött.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar