Ett gott knäckigt täcke som passar till rabarber, äpple, blåbär - ja va man nu vill ha i sin paj.
Och jag hittade detta hos Mickis
Blanda i en tjockbottnad kastrull eller gryta:
3dl havregryn
2dl socker
1½dl vetemjöl
100gr smör
½dl ljus sirap
Värm under omrörning men låt det inte koka, bara smälta samman.
Häll smeten över det du har i pajformen.
Gräddas mitt i ugn 225* 15-20 minuter
Serveras med vaniljsås.
Etiketter
- asiatiskt (11)
- Bakverk (65)
- bloggtips (2)
- Bröd (20)
- Choklad (23)
- Efterrätter (37)
- Fisk (37)
- Fläskkött (18)
- Frukost (4)
- förrätt (3)
- Godis (8)
- grytor (4)
- grönsaker (1)
- husmanskost (1)
- Indiskt (2)
- Jul (1)
- Kakor (10)
- kalla såser (14)
- Kassler (2)
- Kyckling (33)
- Köttfärsrätter (13)
- Lamm (1)
- LCHF (1)
- Länkar (1)
- mexikanskt (4)
- mjuka kakor (9)
- nötkött (16)
- Ost (6)
- Paj (9)
- Pasta (15)
- Potatis (5)
- Röror (6)
- sallad (2)
- Skaldjur (25)
- Soppa (23)
- Svamp (3)
- Varma såser (5)
- Vegetariskt (24)
- Vilt (2)
- Äggrätter (5)
- Övrigt (23)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar