400 g högrev
2 stora schalottenlökar
2 vitlöksklyftor
1 röd paprika
400 g zucchini
2 msk smör
2 msk tomatpuré
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
1 liter kalvbuljong
2 dl ätt crème fraiche
2 msk pesto
riven parmesanost
Skär köttet i små bitar.
Skala och hacka lök och vitlök.
Bryn kött och lök i smör i en gryta.
Rör i tomatpuré,
salt och peppar.
Strimla paprikan och häll i grytan.
Häll på buljongen och låt koka i en timme eller mer - ju längre desto bättre.
Tärna zucchini och tillsätt zucchinin och koka 10 min till.
Rör ner 1 dl crème fraiche och pesto.
Låt koka upp.
Toppa med resten av crème fraicheen blandat med riven parmesanost.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar