8 skivor lövbiff
150-200 gr färskost med vitlökssmak
ev rosmarinkvistar el tandpetare
ca 1 dl teriyakisås
2 msk sesamfrön
margarin
salt
pepparmix
Salta och peppra lövbiffarna, lägg en rejäl klick ost på varje biff och vik ihop. Fäst ev med rosmarinkvist alt tandpetare
Stek biffarna 2-3 minuter på varje sida i matfett i en stekpanna. Häll på teriyakisåsen och sesamfrön mot slutet av stekningen.
Servera biffarna med skyn samt bakad potatis eller pressad potatis och råkostsallad.
Från icas reklamblad
Etiketter
- asiatiskt (11)
- Bakverk (65)
- bloggtips (2)
- Bröd (20)
- Choklad (23)
- Efterrätter (37)
- Fisk (37)
- Fläskkött (18)
- Frukost (4)
- förrätt (3)
- Godis (8)
- grytor (4)
- grönsaker (1)
- husmanskost (1)
- Indiskt (2)
- Jul (1)
- Kakor (10)
- kalla såser (14)
- Kassler (2)
- Kyckling (33)
- Köttfärsrätter (13)
- Lamm (1)
- LCHF (1)
- Länkar (1)
- mexikanskt (4)
- mjuka kakor (9)
- nötkött (16)
- Ost (6)
- Paj (9)
- Pasta (15)
- Potatis (5)
- Röror (6)
- sallad (2)
- Skaldjur (25)
- Soppa (23)
- Svamp (3)
- Varma såser (5)
- Vegetariskt (24)
- Vilt (2)
- Äggrätter (5)
- Övrigt (23)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar