Ingredienser
- 500 g fläskfilé - jag tog fläskytterfiflé
- 1 msk rapsolja
- 1 pkt Burrito Spice Mix
- 1 röd paprika
- 2 morötter
- 1 burk Yellow chili
- 1 burk Chunky Salsa Hot - här blev det medium
- 1 pkt Whole Wheat Tortilla
- 200 g riven ost
- 3,25 msk pumpakärnor
- 3 msk sesamfrö
Så här gör du
Sätt ugnen på 225°C. Skär fläskfilén i strimlor. Riv morötterna och strimla paprikan.
Fräs köttet i oljan och tillsätt Burrito Spice Mix, paprika, morötter, Yellow Chili och hälften av Chunky Salsan.
Fyll tortillorna, rulla ihop och lägg i en ugnsfast form.
Strö över resterande Chunky Salsa, riven ost, pumpakärnor och sesamfrön. Gratinera i ugnen ca 5 min.
Fräs köttet i oljan och tillsätt Burrito Spice Mix, paprika, morötter, Yellow Chili och hälften av Chunky Salsan.
Fyll tortillorna, rulla ihop och lägg i en ugnsfast form.
Strö över resterande Chunky Salsa, riven ost, pumpakärnor och sesamfrön. Gratinera i ugnen ca 5 min.
Tips!
Servera som huvudrätt med en fräsch sallad, gärna med färsk avokado
Receptet är hämtat hos Vardagsmaten.se - perfekt sida med många tips för middagar varje dag i veckan.
Och jag får recepten direkt till min facebook.
Och jag får recepten direkt till min facebook.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar