7 kycklingfileer ca 900 gram (10 Portioner)
1 msk smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 dl marinerade soltorkade tomater
1 dl svarta oliver
1 dl grovhackade örter t,ex basilika, timjan
Körsbärstomater
DRESSING
6 msk olivolja
2 msk balsamvinäger
1 pressad vitlöksklyfta
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
Dagen före festen: sätt ugnen på 175 grader bryn kycklingen runt om i stekpanna. Krydda med 1 tsk salt 1 krm svartpeppar. Lägg över i långpanna stek i mitten av ugnen ca 15-20 min. Låt svalna täck med plast folie, ställ kallt. Strimla dom soltorkade tomaterna lägg tillbaks i burken. Blanda ingredienserna till dressingen krydda med salt svartpeppar,
2-3 tim före servering: Dela körsbärstomaterna, skär kycklingen i skivor blanda med örter, tomat, oliver. Häll över dressingen.
1 msk smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 dl marinerade soltorkade tomater
1 dl svarta oliver
1 dl grovhackade örter t,ex basilika, timjan
Körsbärstomater
DRESSING
6 msk olivolja
2 msk balsamvinäger
1 pressad vitlöksklyfta
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
Dagen före festen: sätt ugnen på 175 grader bryn kycklingen runt om i stekpanna. Krydda med 1 tsk salt 1 krm svartpeppar. Lägg över i långpanna stek i mitten av ugnen ca 15-20 min. Låt svalna täck med plast folie, ställ kallt. Strimla dom soltorkade tomaterna lägg tillbaks i burken. Blanda ingredienserna till dressingen krydda med salt svartpeppar,
2-3 tim före servering: Dela körsbärstomaterna, skär kycklingen i skivor blanda med örter, tomat, oliver. Häll över dressingen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar