Etiketter

fredag 7 september 2012

Tacolasagne


1 påse nachos
400 gram köttfärs
2 st vitlöksklyftor
1 påse tacokrydda
1 purjolök
1 dl cocktailoliver
1 burk tacosås
400 g krossade tomater
2 dl creme fraiche
3 dl riven ost

Sätt ugnen på 225 grader.

Lägg nachochipsen i en ungsfast form.

Bryn köttfärsen och blanda i pressad vitlök och tacokrydda.

Fördela köttfärsen över nachochipsen.

Slanta oliverna. Skölj och strimla purjolöken. Strö oliver och purjolök över köttfärsen.

Blanda tacosås med krossade tomater. Fördela såsen jämnt över oliver och purjolök.

Rör crème fraiche så att den tunnar sig.

Bred crème fraiche över tomatsåsen och strö till sist på den rivna osten.

Grädda mitt i ugnen i ca 25 minuter.



Receptet hittade jag här

1 kommentar: