Komplettera med grönsaker efter smak, t ex champinjoner, paprika, morötter etc.
1 kyckling/fläskfilé
2-3 gula lökar
1-4 vitlöksklyftor
1-2 pkt saffran
1 kanelstång
1 tsk spiskummin
1-2 tsk paprikapulver
2 piri piri el cayennepeppar
5 dl kycklingbuljong
1 påse katrinplommon
Salt
Peppar
1-2 dl skållad mandel
Fräs kyckling/fläskfilé plus lök, vitlök +kryddor.Häll på buljong+katrinplommon och låt puttra i ca 30 min. Smaka av med salt och peppar
Etiketter
- asiatiskt (11)
- Bakverk (65)
- bloggtips (2)
- Bröd (20)
- Choklad (23)
- Efterrätter (37)
- Fisk (37)
- Fläskkött (18)
- Frukost (4)
- förrätt (3)
- Godis (8)
- grytor (4)
- grönsaker (1)
- husmanskost (1)
- Indiskt (2)
- Jul (1)
- Kakor (10)
- kalla såser (14)
- Kassler (2)
- Kyckling (33)
- Köttfärsrätter (13)
- Lamm (1)
- LCHF (1)
- Länkar (1)
- mexikanskt (4)
- mjuka kakor (9)
- nötkött (16)
- Ost (6)
- Paj (9)
- Pasta (15)
- Potatis (5)
- Röror (6)
- sallad (2)
- Skaldjur (25)
- Soppa (23)
- Svamp (3)
- Varma såser (5)
- Vegetariskt (24)
- Vilt (2)
- Äggrätter (5)
- Övrigt (23)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar