Etiketter
- asiatiskt (11)
- Bakverk (65)
- bloggtips (2)
- Bröd (20)
- Choklad (23)
- Efterrätter (37)
- Fisk (37)
- Fläskkött (18)
- Frukost (4)
- förrätt (3)
- Godis (8)
- grytor (4)
- grönsaker (1)
- husmanskost (1)
- Indiskt (2)
- Jul (1)
- Kakor (10)
- kalla såser (14)
- Kassler (2)
- Kyckling (33)
- Köttfärsrätter (13)
- Lamm (1)
- LCHF (1)
- Länkar (1)
- mexikanskt (4)
- mjuka kakor (9)
- nötkött (16)
- Ost (6)
- Paj (9)
- Pasta (15)
- Potatis (5)
- Röror (6)
- sallad (2)
- Skaldjur (25)
- Soppa (23)
- Svamp (3)
- Varma såser (5)
- Vegetariskt (24)
- Vilt (2)
- Äggrätter (5)
- Övrigt (23)
tisdag 24 februari 2009
Supersnabb vit fisk
Hacka schalottenlök och vitlök, fräs i olivolja (traktörpanna blir bäst). Lägg i fisk i portionsbitar. Häll över buljong och vitt vin (typ 3/4 buljong-1/4 vin) så att det precis täcker, sjud till fisken är färdig. Ta upp fisken, rör ner en rejäl sked creme fraiche och en burk musslor i såsen . Smaka av med salt, peppar och citron. Lägg tillbaka fisken i såsen, servera med ris eller kokt potatis
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar