2 dl quinoa
1 tsk himalaya salt
1/2 dl hackade torkade aprikoser
1/2 dl russin
1/2 dl mandel
1/2 dl valnötter
1/2 dl hasselnötter
1 dl valfri grönsallad
4 tomater
1/2 dl strimlad purjolök
Vinägrett
1 msk äppelcidervinäger/pressad citron
1/2 dl olivolja
Himalaya salt
svartpeppar
Koka quinoan. Häll vinägretten över quinoan.
Rosta nötterna lätt i en stekpanna eller köp dem rostade.
Rör ner aprikosen, russina, purjolöken och nötterna tillsammans med quinoan.
Låt det hela svalna och tillsätt sedan de skivade tomaterna och grönsalladen.
Etiketter
- asiatiskt (11)
- Bakverk (65)
- bloggtips (2)
- Bröd (20)
- Choklad (23)
- Efterrätter (37)
- Fisk (37)
- Fläskkött (18)
- Frukost (4)
- förrätt (3)
- Godis (8)
- grytor (4)
- grönsaker (1)
- husmanskost (1)
- Indiskt (2)
- Jul (1)
- Kakor (10)
- kalla såser (14)
- Kassler (2)
- Kyckling (33)
- Köttfärsrätter (13)
- Lamm (1)
- LCHF (1)
- Länkar (1)
- mexikanskt (4)
- mjuka kakor (9)
- nötkött (16)
- Ost (6)
- Paj (9)
- Pasta (15)
- Potatis (5)
- Röror (6)
- sallad (2)
- Skaldjur (25)
- Soppa (23)
- Svamp (3)
- Varma såser (5)
- Vegetariskt (24)
- Vilt (2)
- Äggrätter (5)
- Övrigt (23)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar