4 fryst laxbitar
700 g färsk spenar
1 msk grovsalt
1 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
1 krm muskot
4 smördegsplattor
1 msk vetemjöl
50 g pecorinoost
1 ägg till pensling
salt o vitpeppar
koka spenat i saltat vatten ca 4 min
hacka vitlök
hetta upp olja o i med vitlök sen spenat krydda med salt peppar o muskot
låt svalna
strö mjöl på bakbord kavla ut smördeg i 8 bitar lägg spenatröran på 4 bitar
lägg på lax o skiva pecorinoost mer spenat pensla med vatten på kanten o vik ihop viken kant runt . Stick några hål i paketet och pensla med ägg.200 gr i 20-25 min. Låt vila på plåten 5 min
Etiketter
- asiatiskt (11)
- Bakverk (65)
- bloggtips (2)
- Bröd (20)
- Choklad (23)
- Efterrätter (37)
- Fisk (37)
- Fläskkött (18)
- Frukost (4)
- förrätt (3)
- Godis (8)
- grytor (4)
- grönsaker (1)
- husmanskost (1)
- Indiskt (2)
- Jul (1)
- Kakor (10)
- kalla såser (14)
- Kassler (2)
- Kyckling (33)
- Köttfärsrätter (13)
- Lamm (1)
- LCHF (1)
- Länkar (1)
- mexikanskt (4)
- mjuka kakor (9)
- nötkött (16)
- Ost (6)
- Paj (9)
- Pasta (15)
- Potatis (5)
- Röror (6)
- sallad (2)
- Skaldjur (25)
- Soppa (23)
- Svamp (3)
- Varma såser (5)
- Vegetariskt (24)
- Vilt (2)
- Äggrätter (5)
- Övrigt (23)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar